تحصیل در مدارس کانادا

تحصیل در مدارس کانادا

تحصیل در مدارس کانادا

کانادا به عنوان یکی از برترین کشور های دنیا  از جهت سطح رفاه اجتماعی و نیز کشور مورد علاقه مهاجران در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

در سالهای اخیر والدین بسیاری اقدام به اعزام فرزندان خود به منظور تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی در کانادا کرده‌اند.

نه تنها تحصیل در مدارس کانادا از مقطع اول تا دوازدهم به دلیل بالا بودن رتبه آموزشی این کشور مورد علاقه بسیاری از متقاضیان است، بلکه امکان دریافت اقامت دایم و در نهایت شهروندی کانادا، این برنامه را به یکی از پرطرفدار ترین برنامه ها تبدیل کرده است.

به همین منظور، پاسخ برخی از پرسش های رایج  را ذیلا منتشر می نماییم . امیدواریم که این پاسخ ها بتواند شما را در اتخاذ بهترین تصمیم یاری کند:

  • در کانادا اصولا تحصیل در مدارس دولتی به نسبت به مدارس خصوصی ارجعیت دارد، مدارس دولتی شهریه پایین تر و امکانات بیشتری دارند. (شهریه حدودی مدارس دولتی 15000 دلار در سال و مدارس خصوصی 20000 دلار در سال است)
  • امکان اقدام ویزای همراه برای یکی از والدین، شما و یا همسرتان وجود دارد تا دانش‌آموز در دوره تحصیل در کانادا تنها نباشد. (اقدام برای پدر و مادر همزمان توصیه نمی‌شود)
  • هزینه زندگی در شهر ها و محله های مختلف با یکدیگر تفاوت دارند.
  • درصورت تمایل به اعزام فرزندان بدون همراه، می‌توانید از امکانHome Stay استفاده نمایید. امکان اقامت فرزندان در منزل یک خانواده در کانادا که مورد تایید اداره آموزش و پرورش است. هزینه اقامت دانش آموز در این روش تقریبا ۱۰۰۰ دلار در ماه است.
  • امکان اقدام برای دریافت اجازه تحصیل و یا اجازه کار برای یکی از والدین پس از ورود به کانادا، که پس از دریافت این اجازه، می‌توان برای والد دیگر نیز اقدام دریافت اجازه کار نمود.در خصوص این بند پیش شرطها و اقداماتی لازم است.

در صورت دریافت اجازه تحصیل و کار برای والدین:

  • شما در صورت دریافت پذیرش و اجازه تحصیل از مراکز آموزشی مورد تایید، می توانند برای همسر خود درخواست اجازه کار باز و تمام وقت نماییند.
  • پس از دریافت پذیرش برای شما ویزای تحصیلی و برای همسر شما ویزای کاری اقدام خواهد شد.
  • شما در زمان تحصیل از بیمه سلامتی و پزشکی در کانادا بهره‌مند خواهید شد.
  • شما در زمان تحصیل 20 ساعت در هفته اجازه کار دارید. اگر کلاس های شما در تابستان تعطیل است، می توانید بصورت تمام وقت در تعطیلات خود کار کنید. محدودیت ها در پایین برگه Study Permit و یا Work Permit درج خواهد شد. پس از دریافت، به این نامه ها دقت کنید.
  • پس از پایان تحصیلات در مراکز آموزشی مورد تایید، شما می‌تواند درخواست اجازه کار پس از تحصیل نمایید.
  • مدت زمان اجازه کار پس از تحصیل، به میزان تحصیلات است:

    • اگر دوره 1 ساله باشد، اجازه کار پس از تحصیل برای 1 سال صادر می شود.
    • اگر دوره 2 ساله به بالا باشد، اجازه کار پس از تحصیل برای 3 سال صادر می شود.
  • درصورت داشتن اجازه تحصیل و یا اجازه کار مورد تایید یکی از والدین، شهریه سال های بعد فرزندان اصولا رایگان خواهد شد. (شهریه پرداخت شده بازگزدانده نمی شود و از سالهای بعد امکان تحصیل رایگان وجود دارد.)
  • امکان اقدام برای دریافت اقامت دایم والدین پس از رسیدن به امتیاز و یا واجد شرایط شدن برنامه های مهاجرتی مختلف.
  • دانش آموزان نیازی به داشتن مدرک زبان انگلیسی ندارند و در مدرسه کلاس زبان خواهند داشت.
  • دانش‌آموزان بعد از شروع  تحصیل، همانند سایر اتباع کانادایی، بیمه پزشکی خواهند داشت.
  • در صورت تحصیل در مدارس خصوصی، پس از دریافت اجازه کار و یا تحصیل والدین، شهریه دانش‌آموز رایگان نخواهد شد و تنها مبلغی از آن کسر می‌شود.
  • مدارس خصوصی در اکثر موارد زمان بیشتری را صرف تدریس زبان پیش نیاز می‌کنند ولی در مدارس دولتی زودتر دانش‌آموز واحد های دروس اصلی را آغاز می‌کند.
  • در زمان اقدام به مدارس دولتی، ما به آموزش و پرورش منطقه مورد علاقه شما اقدام می‌کنیم و نه به مدرسه. انتخاب مدرسه دولتی بر عهده آموزش و پرورش است.

سازمان مهاجرتی منصوری، بعنوان نماینده مدارس خصوصی و دولتی مناطق مختلف آموزش و پروش در کانادا، شما را در این فرایند همراهی خواهد نمود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://mansouri-immigration.com/wp-content/uploads/2017/03/hand.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 315px;}