ثبت شرکت

ثبت شرکت

 

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت

قابل توجه علاقمند به مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت:

سازمان مهاجرتی منصوری افتخار دارد برای آن دسته از متقاضیان مهاجرت که به هر دلیل امکان یا علاقه به اقدام از طریق روش کارآفرینی یا سایر روش های مهاجرتی را ندارند، امکان اقدام برای مهاجرت و اخذ اقامت موقت کانادا از طریق ثبت شرکت را فراهم آورد. این اقامت موقت، قابلیت اقدام بعدی برای اخذ اقامت دائم از چند روش مختلف مهاجرتی را نیز دارد. بدیهی است برای اخذ هریک از این دو نوع اقامت (موقت و دائم) دارا بودن شرایط قانونی ضروری است.

مزایای این روش:

  • عدم الزام به رعایت حداقل سرمایه گذاری و داشتن حداقل دارایی (برخلاف روش های کارآفرینی)
  • عدم الزام به دارا بودن مدرک زبان
  • عدم الزام به دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی
  • عدم الزام به انجام سفر اکتشافی
  • عدم الزام به دارا بودن ویزای ویزیتوری کانادا برای شروع فرایند مهاجرت
  • عدم الزام به دارا بودن تراول هیستوری و ویزای شنگن
  • عدم الزام به هم راستا بودن رشته تحصیلی با سوابق کاری
  • عدم الزام به کسب حداقل امتیاز قانونی برای اخذ اقامت
  • عدم الزام به رعایت حضور 75 درصد مدت در خاک کانادا (برخلاف روش کارآفرینی)
  • عدم الزام به دارا بودن شرط سنی
  • امکان اقدام در اغلب استانها و شهرهای کانادا
  • عدم نیاز به خرید بیزینس موجود (صرف سرمایه گذاری برای راه اندازی بیزینس جدید و دور بودن از خطر خرید بیزینس های در حال شکست یا دارای مشکلات قانونی)
  • مالکیت و مدیریت صددرصدی بیزینس توسط متقاضی
  • امکان فروش بیزینس در هر مرحله، در صورت تغییر تصمیم متقاضی در اثنای مدت
  • دریافت ویزای کار زوجین در کمتر از یکسال (تقریبی)
  • تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال در مدارس کانادا
  • برخورداری همه اعضای خانواده از بیمه درمانی
  • امکان اقدام بعدی اخذ اقامت دائمی کانادا (با رعایت شرایط قانونی لازم)
  • امکان تبدیل روش مهاجرت به سایر روش های مهاجرتی در اثنای مدت(با رعایت شرایط قانونی لازم)
  • صرفه اقتصادی بسیار بالا در مقایسه با برخی روش های دیگری مهاجرتی
  • شروع فرایند انتقال سرمایه بعد از ورود به خاک کانادا و اخذ اقامت موقت
  • امکان تغییر تصمیم متقاضی و خرید بعدی بیزینس در صورت یافتن بیزنس مناسب بعد از اخذ اقامت موقت

***

لینک ویدئو مربوط به صحبت های جناب آقای منصوری در خصوص روش ثبت شرکت:

https://www.aparat.com/v/nE9hd

***

نکات مهم:

  • در این روش حداقل میزان سرمایه گذاری در قوانین مقرر نشده است. با این حال با توجه به نوع بیزینس پیشنهادی و سایر عوامل مرتبط با بیزینس پیشنهاد می شود حداقل سرمایه گذاری بین پنجاه هزار دلار تا یکصد هزار دلار باشد. میزان سرمایه گذاری در این روش، سقف معینی ندارد و تا هر میزان که تمایل داشته باشید قابل افزایش است. بدیهی است در موارد خاص، این مبلغ می تواند کمتر یا بیشتر باشد.
  • بدیهی است که مبلغ سرمایه گذاری نه به دولت کانادا و نه به هیچ شخص یا سازمان دیگری داده نمی شود بلکه متقاضی، بعد از اخذ ویزای کار و ورود به کانادا، با استفاده از این مبلغ اقدام به راه اندازی بیزینس می کند. در واقع از محل همین مبلغ، هزینه های اجاره محل بیزینس، حقوق ماهانه پرسنل، هزینه تبلیغات و راه اندازی سایت، هزینه خرید و نگهداری خودرو در صورتی که خودرو برای بیزینس لازم باشد، هزینه خرید تجهیزات لازم برای بیزینس، هزینه خرید کالا برای موجودی انبار و سایر هزینه های جاری پرداخت می شود.
  • در این روش الزامی قانونی برای رعایت هم راستا بودن سوابق کاری و تحصیلی با بیزینس پیشنهادی نمی باشد با این حال برای تقویت پرونده توصیه می شود بیزینس پیشنهادی در راستا یا حداقل دارای قرابت با سوابق کاری یا تحصیلی باشد.
  • در این روش الزامی به دارا بودن مدرک زبان نیست لیکن داشتن مدرک زبان موجب تقویت پرونده می باشد.
  • در این روش برای شخص متقاضی ویزای کار (برای بیزینس مورد نظر) و همسر وی ویزای کار باز و فرزندان زیر 18 سال اجازه و ویزای تحصیلی درخواست می شود.

***

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://mansouri-immigration.com/wp-content/uploads/2017/03/hand.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 315px;}