ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا به دو شکل صادر می شود. شکل اول ویزای کار باز که معمولا برای متقاضیانی صادر می شود که همسر آنها در کانادا مشغول به کار یا تحصیل تمام وقت در یکی از موسسات آموزشی واجد شرایط اداره مهاجرت کانادا هستند.

و شکل دوم ویزای کار با کارفرمای مشخص که برای دریافت آن متقاضی باید از یک کارفرمای واجد شرایط در کانادا پیشنهاد شغلی داشته باشد.

سازمان مهاجرتی منصوری هم در زمینه ی دریافت LMIA و هم دریافت هر دو شکل ویزای کاری به متقاضیان خدمات ارائه می دهد.

در سازمان مهاجرتی منصوری  ما تمام مراحل لازم رادر راستای اقدام برای این نوع ویزا انجام می‌دهیم. همکاران ما پس از اینکه شما فرم ارزیابی را پرکردید، شرایط شما برای این کلاس سنجیده و با شما تماس خواهند گرفت.

شما یک ویزیتور کلاس کاری موقت می‌باشید اگر:

  • دنبال راهی برای رشد کار خود هستید.
  • سرمایه گذار هستید.
  • می‌خواهید روابط کاری خود را ارتقا دهید.

درخواست نامه های متفاوت برای این کلاس. اگر قصد تقاضا برای این کلاس را دارید، می‌بایستی که:

  • قصد اقامت کمتر از شش ماه را در کانادا داشته باشید.
  • قصد ورود به بازار کار کانادارا نداشته باشید.
  • منبع درآمد اصلی شما خارج از کانادا باشد.
  • مدارکی جهت پشتیبانی پرونده خود داشته باشید.
  • شرایط ابتدایی برای ورود به کانادا را داشته باشید.

    • داشتن پاسپورت
    • پول کافی
    • ترک کانادا پس از اتمام ویزا
    • گواهی عدم سوء پیشینه
پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://mansouri-immigration.com/wp-content/uploads/2017/03/hand.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 315px;}