ویزای توریستی

ویزای توریستی

افرادی که تمایل دارید برای مدت کوتاهی به کشور کانادا سفر کنند, می‌توانند برای دریافت ویزای توریستی که به ویزای اقامت موقت نیز شناخته می‌شود اقدام نمایند. کانادا هرساله بیش از 35 میلیون ویزای توریستی صادر می کند.

ویزای موقت به دو صورت صادر می شود:

  • ویزای یک بار ورود

  • ویزای چندبار ورود که حداکثر تا ۱۰ سال (بسته به تاریخ انقضای پاسپورت) اعتبار دارد و با استفاده از آن می توانید به دفعات وارد خاک کانادا شوید. هرچند درهربار ورود به طور معمول می توانید تا شش ماه در خاک کانادا باقی بمانید.

این بخش شامل پیشنهاد های ویژه‌ی سازمان مهاجرتی MCIS می‌باشد که به فراخور زمان و نیاز متقاضیان محترم متغیر است. در این پیشنهاد ویژه سازمان مهاجرتي MCIS ، پكيج ويزاي توريستي مالتيپل خانواده نزديك افراد مقيم كانادا را ارایه می کند.

قرارداد شامل موارد زير مي باشد:

  • تنظيم دعوتنامه رسمي
  • راهنمايي در جمع آوري مدارك
  • تهيه و تنظيم submission
  • پر كردن تمامي فرمهاي مربوطه
  • راهنمايي متقاضي در چگونگي ارائه اثر انگشت
  • و كليه امور مربوطه

پس از عقد قرارداد خدمات زیر از طرف سازمان ما به شما ارائه می‌شود:

  • بررسی دقیق و عمیق شرایط متقاضی و فرد دعوت کننده.
  • ارائه مشاوره در خصوص گردآوری مدارک و همچنین مدارکی که ممکن است احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد.
  • تکمیل تمام فرم های لازم و تکمیلی برای پرونده شما.
  • کمک به آماده سازی دعوتنامه و ویرایش آن.
  • کمک به آماده سازی نامه‌ی توضیحی و ویرایش آن.
  • آماده سازی نامه‌ی توضیحی توسط مشاور مهاجرت، که در آن به موارد مرتبطی از قانون درباره مهاجرت و ویزا اشاره می‌شود. این موارد برای راضی کردن افسر مهاجرت برای دریافت ویزا می‌باشد.  در این نامه ما به مواردی قانونی اشاره خواهیم کرد که ممکن است افسر در رابطه با درخواست ویزای شما درباره‎‌ی آنها سوال داشته باشد.
  • آماده سازی پروفایل برای شما در پرتال رسمی مشاور سازمان مهاجرت.
  • ارسال پرونده شما به صورت آنلاین وبه روز بودن درخصوص مکاتبات از طرف سازمان مهاجرت.
  • به روز نگه داشتن شما در باره روند پرونده و هرگونه مکاتبات از طرف سازمان مهاجرت.
  • پرداخت هزینه های دولتی و انگشت نگاری از طرف شما و ارائه‌ی بارکد.
  • ارائه‌ی راهنمایی در خصوص انگشت نگاری و آزمایشات پزشکی در صورت نیاز.
  • در جریان گذاشتن سازمان مهاجرت از هرگونه تغییر در اطلاعات شما اگر نیاز باشد به پرونده شما اضافه شود.
  • دریافت نتیجه‌ی پرونده از طرف سازمان مهاجرت کانادا و اعلام نتیجه در کوتاه ترین زمان ممکن به شما.
  • ارائه‌ی آخرین تغییرات در پرونده و به روز رسانی ها.
  • محرمانه نگاه داشتن اطلاعات شما.

چرا باید از خدمات مشاور حرفه‌ای برای دریافت ویزای توریستی خود و اقوام خود استفاده کنیم؟ برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

 همچنین می توانید ویدیو مربوط به این بخش را در اینجا مشاهده نمایید:

 

 

اکنون اطلاعات مختصری درمورد این کلاس را در اینجا می‌آوریم تا شما را در انتخاب بهتر یاری کنیم:

قبل از درخواست برای ویزای بازدید کننده، ما باید نگاهی به برخی از اطلاعات در مورد (TRV) داشته باشیم.

بازدید کننده ها چه کسانی هستند؟

بازدید کننده ها افرادی هستند که شهروند کانادا یا مقیم دائم کانادا نیستند و به طور قانونی مجاز به ورود به کانادا می‌باشند. از جمله این افراد:

  • بازدید از کانادا در تعطیلات
  • بازداد از خانواده
  • انجام کسب و کار و غیره
  • لازم به ذکر است طول مدت اقامت و نوع اقامت بازدید کننده ها به شرایط مختلف محدود شده است.

*توجه داشته باشید که شما به مدارکی نیاز دارید که صحت موارد زیر را تایید کنند.

  •  شما پول به اندازه کافی برای خود و اعضای خانواده خود را درطول مدت اقامت در کانادا و برای بازگشت به خانه دارا هستید.
  • قصد ندارید به کار یا تحصیل در کانادا مشغول شوید.
  • مطیع قانون هستید و هیچ سابقه ی کیفری ندارید.
  • خطری برای امنیت کانادا ندارید.
  • در سلامت کامل هستید. (یک معاینه پزشکی در صورت لزوم که برای ویزای ویزیت عادی لازم نیست).
  • انجام انگشتنگاری در یکی از VAC ها یا همان مراکز ویزا در ترکیه یا کشورهایی که این مراکز دایر هستند.

ویزای اقامت موقت چیست؟

ویزای اقامت موقت  (TRV) یک سند رسمی صادر شده توسط دفتر ویزای کانادا است که در گذرنامه شما قرار داده شده است و نشان می‌دهد که شما شرایط لازم برای ورود به کانادا را به عنوان اقامت موقت دارید (یا به عنوان یک بازدید کننده، دانش آموزو یا کارگر).

از الزامات دریافت این ویزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

شما باید برطبق  قانون مهاجرت و پناهندگی (IRPA) و مقررات حفاظت مهاجرت و پناهندگی نشان دهید که شما قصد اقامت موقت در کانادا را دارید.

شما همچنین باید:

  •  افسرموردنظر را متقاعد کنید که شما کانادا را در پایان اقامت خود را ترک می‌کنید.
  • نشان دهید که شما پول به اندازه کافی برای خود و اعضای خانواده خود را درطول مدت اقامت در کانادا و برای بازگشت به خانه دارا هستید.
  • قصد ندارید به کار یا تحصیل در کانادا مشغول شوید.
  • مطیع قانون هستید و هیچ سابقه ی کیفری ندارید.
  • خطری برای امنیت کانادا ندارید.
  • در سلامت کامل هستید. (یک معاینه پزشکی در صورت لزوم).

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://mansouri-immigration.com/wp-content/uploads/2017/03/hand.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 315px;}